Print icon

Alle globetrotterverzekeraars

Een globetrotterverzekering is speciaal in het leven geroepen voor studenten die voor langere tijd naar het buitenland gaan. Je reisdoel kan zijn daar te studeren, werken of stage te lopen. Globetrotterverzekeringen hanteren, ten opzichte van bijvoorbeeld kortlopende of doorlopende reisverzekeringen, een veel langere maximale reisduur. Daarnaast bieden de verzekeringen uitgebreide dekking voor zaken als aansprakelijkheid, ongevallen en bagage.

Op deze pagina lees je meer over de verschillende aanbieders van globetrotterverzekeringen.

Overzicht globetrotterverzekeraars

In onderstaand overzicht worden de globetrotterverzekeringen van Allianz Global Assistance en Centraal Beheer kort uitgelicht. Voor meer informatie kan je de betreffende verzekeraarspagina’s raadplegen.

Allianz Global Assistance

logo_allianz

Allianz Global Assistance richt zich in het bijzonder op studenten die voor langere tijd naar het buitenland gaan. Misschien heb je een speciaal reisdoel? Bijvoorbeeld een backpackreis, een half jaar of jaar in het buitenland studeren of ergens over de grens stage lopen. De verzekering is ook uitermate geschikt als je bijvoorbeeld voor een langere periode als au pair gaat werken of (vrijwilligers)werk gaat verrichten. Naast de reguliere reisverzekeringen kan je bij Allianz Global Assistance daartoe een globetrotterverzekering afsluiten. Op de verzekeraarspagina van Allianz Global Assistance krijg je een idee van de belangrijkste dekkingen van deze verzekering.

Direct naar Allianz Global Assistance
Meer informatie over de Allianz Global Assistance globetrotterverzekering.

Centraal Beheer

cb-lo

Hoewel Centraal Beheer niet echt een globetrotterverzekering aanbiedt, kan je er wel terecht voor een doorlopende reisverzekering met een hoge maximale reisduur. Deze verzekering biedt echter alleen dekking voor vrijetijdsbesteding. Je kan met deze reisverzekering namelijk maximaal 365 dagen aaneengesloten op reis. Hierdoor lijkt deze doorlopende verzekering al snel lijkt op een globetrotterverzekering. Voor meer informatie over de dekking en premie van de doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer Achmea met globetrotter trekjes kan je de verzekeraarspagina bekijken.

Direct naar Centraal Beheer
Lees hier meer over de Centraal Beheer globetrotterverzekering