Print icon

Alle ongevallenverzekeraars

Tijdens je zoektocht naar een ongevallenverzekering is het fijn om in een compleet overzicht iets meer over de verschillende verzekeraars en de verzekering zelf te kunnen lezen. Zo krijg je een idee met wie je in zee gaat en wat je precies gaat afsluiten. Op die manier proberen wij je te helpen met het maken van een bewuste keuze voor een bepaalde ongevallenverzekeraar.

Ongevallenverzekeraar Inshared

Inshared Ongevallenverzekering

Op zoek naar een jonge, dynamische verzekeraar? Dan spreekt de werkwijze van Inshared je wellicht wel aan. Via de jaarbeloning komt eventuele winst deels ten goede van de klanten. Het gaat om een deel van de ‘winst’ dat na aftrek van alle kosten (het bedrijf draaiende houden, de uitkering van schadeclaims) overblijft. De ongevallenverzekering kan je op een bijzondere manier samenstellen: je kan er namelijk voor kiezen de dekking voor blijvende invaliditeit (Ongeval en Blijvend Letsel) en overlijden (Ongeval en Overlijden) apart van elkaar af te sluiten.

Naast blijvende invaliditeit biedt het pakket ‘Ongeval en Blijvende Letsel’ ook dekking voor noodzakelijke tandheelkundige kosten als gevolg van een ongeval. Bovendien kan je bovengenoemde pakketten los of beide uitbreiden met de aanvullende dekking ‘Rechtshulp Ongeval’. Via deze module ben je verzekerd van professionele juridische bijstand in de gehele nasleep van het ongeval.

Lees meer over deze ongevallenverzekering op onze pagina Inshared