Print icon

Ongevallenverzekering NowGo

Als één van de eerste online aanbieders van verzekeringsproducten is NowGo een bedrijf wat inmiddels deel uitmaakt van Reaal, als kleine speler mee gaan spelen op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Je kan bij deze verzekeraar terecht voor een veelheid aan (schade)verzekeringen, hier zal worden ingezoomd op de ongevallenverzekering van NowGo.

Ongevallenverzekering NowGo: wat is verzekerd?

We zijn ons er niet altijd van bewust dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. De ongevallenverzekering van NowGo biedt je dekking tegen ongevallen als gevolg waarvan je blijvend invalide raakt of zelfs overlijdt. In dat geval ondervangt de ongevallenverzekeringen de mogelijk ingrijpende financiële gevolgen die blijvende invaliditeit of overlijden voor jou (of je nabestaanden) kan hebben. Bij NowGo kan je kiezen uit een drietal pakketten: Pakket 1, 2 en 3, waarbij pakket 3 de hoogste uitkering biedt.

Dekking

Premie per maand

Vergoeding van €5000,- bij overlijden en maximaal €10.000,- bij blijvende invaliditeit

€1,75

Vergoeding van €5000,- bij overlijden en maximaal €25.000,- bij blijvende invaliditeit

€2,63

Vergoeding van €10.000,- bij overlijden en maximaal €50.000,- bij blijvende invaliditeit

€4,81

De premie is berekend aan de hand van het voorbeeld van een 22 jarige student die voor zichzelf een ongevallenverzekering afsluit. Je krijgt, indien je bij een ongeval betrokken raakt een eenmalige uitkering van het verzekerde bedrag. Indien je blijvend invalide raakt, is de hoogte van dit bedrag afhankelijk van de ernst van de invaliditeit. Indien je overlijdt, krijgen je nabestaanden een eenmalige uitkering van het volledige verzekerde bedrag.

Wat is uitgesloten van verzekering?

Je krijgt niet onder alle omstandigheden de schade uitgekeerd, de verzekeraar gaat niet over tot uitkering in onder meer de volgende situaties:

  • Je hebt op frauduleuze wijze uitkering van het verzekerde bedrag willen uitlokken;
  • Er was opzet dan wel roekeloosheid in het spel;
  • Het ongeval ontstaan is terwijl je aan het motorrijden was of op een scooter zat (50cc +).
  • Het ongeluk is tot stand gekomen doordat je alcohol of drugs hebt gebruikt;

Eigen risico

Bij de ongevallenverzekering van NowGo geldt geen eigen risico. Het eigen risico is een klein deel van het schadebedrag wat je zelf dient te betalen, wat voor eigen risico komt.

Extra diensten

Mocht je nog een ongevallenverzekering hebben lopen bij een andere verzekeraar, dan biedt NowGo een overstapservice. Je wordt stap voor stap geholpen met het opstellen van een opzegbrief die je vervolgens zelf ondertekend en wel dient op te sturen naar je oude verzekeraar. Daarnaast kan je het grootste deel van je verzekeringszaken bij NowGo online regelen. Of je nu iets dient te wijzigen, een klacht hebt of misschien wilt opzeggen, het kan vrij eenvoudig online.

Korting

Op dit moment zijn er geen kortingsmogelijkheden bekend bij NowGo met betrekking tot de ongevallenverzekering.

Contactgegevens

Op zoek naar de contactgegevens van NowGo? Hieronder bieden we je een handig overzicht zodat je zelf direct je vragen kan stellen.

Telefoon: 020 – 54 36 000
Postadres: Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen

Daarnaast kan je NowGo ook een bericht sturen via social media, zoals Twitter of Facebook.