Print icon

Besured

Besured zorgverzekering

Vanaf 2022 kun je voor je studenten­zorgverzekering van Besured terecht bij VGZ.

Zorgverzekeraar Besured richt zijn pijlen op jongeren, studenten en young professionals. Juist deze doelgroep is op zoek naar een betaalbare zorgverzekering, zonder in te leveren op kwaliteit, dekking en service. Daar speelt Besured op in: samen met risicodrager iptiQ, biedt Besured een zorgverzekering die een balans zoekt tussen betaalbaarheid en kwaliteit.

Vergelijk alle zorgverzekeringen

Voordelen Besured voor studenten

  • Lage premie
  • Vrije zorgkeuze
  • Snelle (online) afhandeling declaraties
  • Eenvoudig online al je zaken regelen, tegelijkertijd goed bereikbaar en behulpzame, vriendelijke klantenservice

Nadelen Besured voor studenten

  • Relatief lage vergoedingen voor de aanvullende tandartsverzekeringen, gericht op studenten met de verwachting weinig kosten te maken bij de tandarts.

Basispakket Besured

Besured biedt één basisverzekering variant aan: er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende polisvormen. Hoewel het basispakket bij alle zorgverzekeraars inhoudelijk gelijk is, kan een verzekeraar de vrije zorgkeuze van zorgverleners beperken tegen een lagere premie (zogenaamde ‘budget’ polissen). Besured biedt een uitgebreide naturapolis: dat betekent dat je bij de meeste zorgverleners gewoon terecht kan.

Wat vergoedt de basisverzekering? Het gaat om de meest basale zorg, zoals huisartsbezoeken, de vergoeding van medicijnen en bijvoorbeeld ziekenhuisverblijf of –vervoer vergoed. De verzekering heeft met het verplicht eigen risico al een voordelige premie, al kan je ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico.

Aanvullende pakketten Besured

De dekking van de basisverzekering kan je naar wens verder uitbreiden met bijvoorbeeld extra vergoedingen voor anticonceptie, fysiotherapie of buitenland. Bij Besured kan je kiezen uit drie verschillende modulen: Fysio, Buitenland en Tandarts. De module Buitenland biedt een basale vergoeding voor spoedeisende medische zorg en eventueel noodzakelijk repatriëring vanuit het buitenland naar Nederland. De overige modulen bieden daarnaast uitgebreide vergoedingen voor onder meer fysio- en oefentherapie, anticonceptie en tandartskosten.

Extra diensten Besured

Besured biedt zijn klanten behoorlijk wat extra diensten: zo kun je eenvoudig online al je zaken regelen en met een druk op de knop je declaratie inclusief foto uploaden. Daarnaast biedt Besured een extra servicepakket met onder meer kortingen op fitnessabonnementen en wellness arrangementen.

Kortingen Besured

Op zoek naar interessante kortingen? Bij Besured krijg je bijvoorbeeld bij Specsavers de tweede bril geheel gratis bij aanschaf van je eerste bril en gratis een kraswerende laag plus ontspiegeling voor je bril. Bij Eye Wish opticiens krijg je een merkzonnebril ter waarde van €139,- cadeau bij aanschaf van een bril op sterkte. Ook ontvang je 5% korting op een halfjaarpakket contactlenzen en €120 euro korting op een multifocale bril. Daarnaast kan je korting krijgen op vaccinaties, ontspanningsarrangementen en een pre-scan gezondheidsonderzoek. De voorwaarden en actuele kortingsacties vind je terug op de website van Besured.

Besured zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Besured zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2022 € 126,15
2021 € 114,85
2020 € 115,25
2019 € 107,25
2018 € 107,25
2017 € 96,90
2016 € 91,90
2015 € 85,90
2014 € 81,25
2013 € 91,90
2012 € 91,90

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Contactgegevens Besured

Informatie en contact
E-mail Contactformulier website
Post Postbus 6213, 4000 HE Tiel
Facebook Facebook.com/Besured
Twitter @Besured

Duurzaamheid Besured

Belegt Besured op duurzame en verantwoorde wijze? Het VBDO (Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling) heeft via een benchmark studie verschillende verzekeraars op duurzaamheid met elkaar vergeleken. In het onderzoek ‘Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands 2019’ scoort Besured een 0,3 op een schaal van 1 tot 5. Bij de beleggingen wordt gekeken naar de gevolgen voor bijvoorbeeld milieu, mens en maatschappij.

Inloggen Mijn Besured

Direct inloggen bij Mijn Besured

Zorgverzekering vergelijken?

Bekijk dan even onze Studenten zorgverzekering vergelijken