Print icon

Jaaah

Jaaah zorgverzekering

Jaaah is een label van zorgverzekeraar ONVZ, gelanceerd in november 2020. De digitale verzekering richt zich op studenten en young professionals die eenvoud, gemak en duidelijkheid zoeken in een zorgverzekering. Oftewel, klanten die zich liever niet bezighouden met het lezen van de kleine lettertjes in verzekeringsvoorwaarden! Tegen een lage premie kan je een ‘natura’ basiszorgverzekering afsluiten, krijg je een gratis tandongevallenverzekering en sluit je alleen de aanvullende dekkingen af die jij nodig hebt. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de zorgverzekering van Jaaah.

Direct naar zorgverzekering Jaaah

Alle zorgverzekering pakketten van Jaaah

Selecteer eerst de basiszorgverzekering, daarna kunnen alle aanvullende pakketten en tandartsverzekeringen geselecteerd worden.


Jaaah zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Zorgverzekeraar Jaaah zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2023 € 130,90
2022 € 119,75
2021 € 115,-

Voordelen Jaaah

  • Lage premie en hoge korting bij maximaal vrijwillig eigen risico
  • Handig via de app al je verzekeringszaken regelen
  • Gratis tandongevallenverzekering

Nadelen Jaaah

  • Beperkte keuze uit aanvullende verzekeringen, alleen dekkingen voor fysiotherapie en de tandarts

Basispakket Jaaah

Het basispakket van de zorgverzekering van Jaaah is een naturapolis. Dit houdt in dat je enigszins beperkte keuze hebt uit zorgverleners wat betreft medische, planbare zorg. Alleen bij gecontracteerde zorgverleners krijg je de volledige kosten vergoed. Bij een naturapolis wordt de rekening direct betaald door je zorgverzekeraar, daar hoef je zelf doorgaans niets voor te doen.

Naar Jaaah

Aanvullende zorgverzekeringen

Naast de basiszorgverzekering kan je bij Jaaah kiezen uit de volgende aanvullende zorgverzekeringen:

  • Jaaah Fysio: vergoeding van 6 fysiotherapie behandelingen per jaar;
  • Jaaah Tand: vergoeding 75% van je tandartskosten tot max. €150,- per jaar.

Extra diensten

Jaaah opereert onder de vleugels van ONVZ en daarom profiteer je van ruim 85 jaar ervaring in de verzekeringswereld en een betrouwbare klantenservice. Je kan al je verzekeringszaken eenvoudig en snel via de app regelen, waaronder het wijzigen van je gegevens of het indienen van declaraties. Bij vragen kan je daarnaast gemakkelijk contact opnemen via de Chat op de website of bijvoorbeeld WhatsApp.

Kortingen bij Jaaah

Je profiteert van een lage premie bij Jaaah. Er zijn geen speciale kortingen voor studenten. Wel krijg je een hoge korting op de basispremie indien je kiest voor een hoog vrijwillig eigen risico. Kies je ervoor om je premie voor het gehele jaar in één keer te betalen? Dan krijg je 2% extra korting!

Duurzaamheid

Worden bij Jaaah de belegging op duurzame en verantwoorde wijze uitgevoerd? Het VBDO (Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling) heeft hier onderzoek naar verricht. In het onderzoek ‘Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands 2019’ scoort Jaaah, gezien het resultaat van moederbedrijf ONVZ, een 2,0 op een schaal van 1 tot 5. Factoren die gewicht in de schaal leggen zijn onder meer de gevolgen voor mens, milieu en maatschappij.

Inloggen Jaaah

Inloggen bij Jaaah kan alleen via de app.

Contactgegevens

Informatie en contact
Contactgegevens
Chat ikzeg.jaaah.nl/chat
Telefoonnummer 030 – 6396390
WhatsApp 06 – 82768183
Facebook https://www.facebook.com/Jaaahzorgverzekering/
Instagram https://www.instagram.com/Jaaahzorgverzekering/

Direct naar Jaaah