Print icon

ZorgDirect

Per 1 januari 2023 wordt ZorgDirect Salland Zorgverzekeringen

Zorgdirect zorgverzekering

ZorgDirect is onderdeel van de moederfirma Eno. Dit zorglabel profileert zich als een dynamische, flexibele verzekeraar, in beweging en constant op zoek naar verbetering en aansluiting bij de wensen van de klant. Om mee te bewegen biedt de zorgverzekeraar, naast een basisverzekering, vijf verschillende soorten aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. De diverse pakketten bieden je verschillende opties die kunnen aansluiten op je zorgbehoefte tijdens de studententijd.

Direct naar ZorgDirect

Voordelen ZorgDirect voor studenten

  • Extra korting op de basisverzekering via collectieve korting ‘online gemak’
  • 100% keuzevrijheid uit zorgverleners
  • Ruime vergoeding en keuze uit tandarts- en aanvullende verzekeringen

Nadelen ZorgDirect voor studenten

  • Relatief gezien een wat hogere premie basispremie

ZorgDirect basiszorgverzekering

De basiszorgverzekering van ZorgDirect is een restitutiepolis. Dat betekent dat je 100% keuzevrijheid hebt uit zorgverleners die je wilt bezoeken. Op het moment dat je deze verzekering online afsluit op de website van ZorgDirect, ontvang je collectiviteitskorting via het collectief ‘online gemak’. Bereken via de button bovenaan de pagina je premie om te bekijken hoe hoog de korting dit jaar uitvalt.

Aanvullende verzekeringen ZorgDirect

Iedereen heeft verschillende behoeften aan zorg. Sommige studenten zien in hun dagelijks leven weinig zorgverleners, anderen hebben juist bepaalde bijzondere zorg nodig. De één heeft een ontzettend gezond gebit, terwijl de ander juist regelmatig tandartsrekeningen op de deurmat ziet vallen. ZorgDirect speelt in op uiteenlopende zorgbehoeften en biedt je de keuze uit 5 aanvullende zorgverzekerings pakketten en 3 verschillende tandartsverzekeringen. Op deze manier kan je een verzekering op maat afsluiten die aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Tandartsverzekering ZorgDirect

Aan de hand van de staat van je gebit kan je bepalen of het ook zaak is een tandartsverzekering af te sluiten. Met een aantal controles, een eventueel gaatje en een andere behandeling biedt een aanvullende tandartsverzekering al uitkomst. Je kan kiezen uit drie verschillende opties bij ZorgDirect:

Extra diensten ZorgDirect

Via Mijn ZorgDirect kan je zelf een hoop zaken met betrekking tot je zorgverzekering eenvoudig online regelen. Dien je declaraties in, wijzig persoonlijke informatie of bepaalde verzekeringsgegevens. Tevens biedt ZorgDirect een ZorgGids, iemand die je advies geeft een bemiddeld naar de nodige, passende zorg. Ook heeft de zorgverzekeraar een online tool om je energieniveau een boost te geven, genaamd Grip.

Kortingen ZorgDirect

Sluit je de zorgverzekering via de website van ZorgDirect af? Profiteer dan van de collectiviteitskorting aangeboden via het ‘online gemak’ collectief.

Contactgegevens ZorgDirect

Geen antwoord gekregen op een bepaalde vraag of heb je een specifieke vraag voor ZorgDirect? Via onderstaande kan je direct in contact komen:

ZorgDirect zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

ZorgDirect zorgpremie overzicht
Jaar Restitutie
2022 € 136,95
2021 € 133,00
2020 € 124,65
2019 € 124,90
2018 € 113,50
2017 € 114,95
2016 € 112,95
2015 € 89,96
2014 € 96,95

* Bovenstaande zorgpremies zijn op basis van het verplicht eigen risico.

Contactgegevens ZorgDirect

Contactgegevens
Telefoon 088 687 74 74
Facebook Facebook.com/ZorgDirect
Twitter @ZorgDirect

Direct naar ZorgDirect

Duurzaamheid ZorgDirect

Het VBDO (Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling) heeft een benchmark studie uitgevoerd en van ZorgDirect en andere zorgverzekeraars de duurzaamheid van beleggingen onder de loep genomen. In het onderzoek ‘Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands 2019’ heeft ZorgDirect een score van 0,3 op een schaal van 1 tot 5. Het beleid met betrekking tot onder meer milieu, mens en maatschappij waren belangrijke punten van onderzoek.

Inloggen Mijn ZorgDirect

Direct inloggen bij Mijn ZorgDirect

Alle zorgverzekeringen vergelijken?

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken