Alle aansprakelijkheidsverzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekeringen worden in verschillende vormen en maten aangeboden. Bij de zoektocht naar een passende aansprakelijkheidsverzekering is het niet alleen fijn om te weten met wie je in zee gaat, een vergelijking van onder meer dekkingsvoorwaarden, premie en extra diensten helpen je een bewuste keuze te maken. Maak kennis en vergelijk op je gemak de volgende aansprakelijkheidsverzekeraars met elkaar.

ABN Amro

ABN Amro aansprakelijkheidsverzekering

ABN Amro staat wellicht beter bekend als bank, maar ook bij ABN Amro kan je verschillende verzekeringen afsluiten. De aansprakelijkheidsverzekering van ABN Amro, met keuze uit twee basisdekkingen, komt in 2016 het beste uit de test bij de Consumentenbond.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van ABN Amro

Aegon

AEGON aansprakelijkheidsverzekering

Een andere grote speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt, actief sinds 1983, is Aegon. De aansprakelijkheidsverzekering van Aegon biedt wereldwijde dekking voor schade per ongeluk toegebracht aan personen of diens eigendommen tot een maximumbedrag van €1.250.000,- of €2.500.000,- naar vrije keuze. De verzekering kent geen eigen risico, je betaalt derhalve geen cent uit eigen zak in geval van een schadegebeurtenis. Ook Aegon biedt een handige schademelding app en loyaliteitskorting tot wel 10% voor klanten die meerdere verzekeringen bij Aegon afsluiten.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon

Centraal Beheer

Centraal Beheer aansprakelijkheidsverzekering

Al sinds 1909 is Centraal Beheer actief als verzekeraar. In 1970 verhuisde de verzekeraar naar Apeldoorn, waar het bekendheid verwierf met de populaire ‘even Apeldoorn bellen’ reclamespotjes. De aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer verzekert je hoofdzakelijk tegen schade die je onbedoeld toebrengt aan iemand anders of diens spullen, tot een maximum van €1.000.000,- of €2.500.000, afhankelijk van het risico dat je wilt verzekeren. Daarnaast biedt de verzekeraar interessante extra diensten, waaronder de mogelijkheid schade via je smartphone direct door te geven. Jongeren tot 30 jaar krijgen bovendien 10% leeftijdskorting.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Centraal Beheer

a.s.r. => ik kies zelf

a.s.r. aansprakelijkheidsverzekering

Sinds 2007 kan je bij a.s.r. eenvoudig online al je verzekeringen regelen. Naast de bekende zorgverzekering, inboedelverzekering en reisverzekering kan je er ook terecht voor een aansprakelijkheidsverzekering. Kies je voor meerdere verzekeringen bij a.s.r.? Dan kan je voordeel oplopen tot het terug ontvangen van €100,- per jaar. Bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering heb je de keuze uit twee dekkingen: schade tot €1.250.000,- of tot €2.500.000,-.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van a.s.r.

FBTO

FBTO aansprakelijkheidsverzekering

FBTO is een pionier wat betreft het aanbieden van consumentenverzekeringen. Het in 1956 opgerichte verzekeringsbedrijf maakt vandaag de dag onderdeel uit van het verzekeringsconcern Achmea Groep. De aansprakelijkheidsverzekering van FBTO dekt schade onbedoeld toegebracht aan andere personen of zijn/haar spullen tot een maximum van €1.500.000,-. Het is bij FBTO niet mogelijk te kiezen voor een hoger verzekerd bedrag. Indien je een aansprakelijkheidsverzekering bij FBTO afsluit, kom je bovendien mogelijk in aanmerking voor collectiviteitskorting via je (studie)vereniging of onderwijsinstelling.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO

HEMA

HEMA aansprakelijkheidsverzekering

HEMA ken je waarschijnlijk als winkelketen. Verrassend genoeg kan je er ook terecht voor verschillende verzekeringen, waaronder de aansprakelijkheidsverzekering. De verzekering is eenvoudig en transparant en biedt dekking voor schade aan anderen en andermans spullen tot €1.500.000,-.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA

Inshared

Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Inshared is een online verzekeraar met een divers aanbod van verzekeringen. Omdat de verzekeringszaken grotendeels online worden geregeld, kan onder meer de aansprakelijkheidsverzekeringen tegen een scherpe premie worden aangeboden.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Inshared

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden aansprakelijkheidsverzekering

Via Nationale Nederlanden, verzekeraar van formaat met meer dan 175 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, kan je verschillende schadeverzekeringen afsluiten. Wat betreft de aansprakelijkheidsverzekering heb je keuze uit de basisdekking van €1.000.000,- of de uitgebreide dekking van €2.500.000,-. Op onze pagina over de aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden vind je gedetailleerde informatie.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Nationale Nederlanden

OHRA

OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Bij OHRA kan je naast de zorgverzekering ook terecht voor onder meer een reisverzekering, inboedelverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA ben je wereldwijd verzekerd en betaal je geen eigen risico.

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA

Univé

Univé aansprakelijkheidsverzekering

Univé heeft een veelvoud aan verzekering in z’n portfolio, waaronder de aansprakelijkheidsverzekering. Met deze verzekering voorkom je dat je zelf voor schade moet opdraaien die je per ongeluk veroorzaakt hebt. De aansprakelijkheidsverzekering van Univé heeft geen eigen risico en bovendien geldt er een wereldwijde dekking. 

Lees meer over de aansprakelijkheidsverzekering van Univé

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897