Disclaimer

Door de website studentenverzekeringen.nl te gebruiken accepteer je het door ons opgestelde privacybeleid en de disclaimer van deze site.

Wijzigingen

studentenverzekeringen.nl probeert haar informatie zo actueel en goed mogelijk te houden. De informatie die online staat verandert daarom regelmatig. De website mag deze veranderingen toepassen zonder hier vooraf een melding van te maken.

Betrouwbaarheid

Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter deze website is voor en door studenten gemaakt. Is een pagina door een medisch specialist geschreven of gecontroleerd, dan wordt dit onderaan de desbetreffende pagina vermeld.

Advertenties

Op de website van studentenverzekeringen.nl worden geen advertenties geplaatst. Eventuele afbeeldingen of illustraties zijn altijd ter verduidelijking van de content en worden nooit tegen betaling geplaatst.

Aansprakelijkheid

studentenverzekeringen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor fouten in de informatie die op de website staat. Ook voor de gevolgen die de onjuiste informatie kan hebben voor de bezoeker van onze website zijn wij niet verantwoordelijk. De beslissingen die bezoekers van studentenverzekeringen.nl maken zijn altijd op het eigen risico van deze bezoekers, ook wanneer deze gebaseerd zijn op onze informatie. Geeft een arts je andere informatie? Luister dan altijd naar je dokter, wij geven namelijk geen persoonlijke of medische adviezen.

Derde partijen

Op de website studentenverzekeringen.nl vind je meerdere links naar externe websites. Deze websites worden niet door ons beheerd en wij kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor informatie en diensten die deze partijen aanbieden. Daarnaast kan studentenverzekeringen.nl ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten die eventueel in de uikomsten van de vergelijker ontstaan.

Als studentenverzekeringen.nl doen wij ons best om een zo goed mogelijk contact en overeenstemming te hebben met de derde partijen met wie wij werken. Zo proberen wij fouten zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer jij een fout tegenkomt op onze website, dan waarderen wij het als jij dit aan ons meldt via onze contactinformatie.

Auteursrechten

Alle auteursrechten van de informatie en bestanden gepresenteerd op studentenverzekeringen.nl liggen ook bij studentenverzekeringen.nl. Het is als externe partij daarom niet toegestaan om afbeeldingen, webpagina`s en/of teksten over te nemen van onze website. Als uitzondering hierop gelden pagina`s waarbij dit specifiek anders is aangegeven of wanneer er voorafgaand schriftelijk toestemming is gegeven voor het overnemen van informatie.

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897