Alle autoverzekeraars

Het kan behoorlijk lastig zijn door het bos aan autoverzekeraars de bomen nog te zien. In Nederland is een WA-autoverzekering verplicht, echter bieden veel verzekeraars bovenop deze basale variant nog een hoop meer uitgebreide basisvarianten aan en een veelheid aan aanvullende verzekeringen. Op deze pagina doen wij een greep uit het aanbod van autoverzekeringen van diverse verzekeraars.

Centraal Beheer

centraal beheer

Onder de Achmea Groep vallen diverse verzekeraars, waaronder Centraal Beheer. De ‘even Apeldoorn bellen’ reclames hebben ons allemaal op de lachspieren gewerkt. De autoverzekering van Centraal Beheer kent een drietal basisvarianten: de WA, de WA Plus en de All Risk verzekering. Daarnaast kan deze basisdekking worden uitgebreid met diverse aanvullende verzekeringen, waaronder pechhulp in Nederland of een schadeverzekering voor inzittenden.

Lees meer over deze autoverzekering op onze pagina Centraal Beheer

FBTO

Een andere verzekeraar die actief is onder de vleugels van de Achmea Groep is FBTO. Een autoverzekering bij FBTO kent drie basisvarianten: de WA, de WA Plus en de WA Casco verzekering. De WA verzekering biedt dekking voor schade aan personen en diens eigendommen. De andere varianten vormen een uitbreiding op deze dekking, zo ben je bijvoorbeeld met de WA Casco verzekering ook verzekert voor de schadegevolgen van een aanrijding. Ook bij FBTO heb je de keuze uit diverse aanvullende verzekeringsopties. Zo kan je bijvoorbeeld specifiek een schadeverzekering voor de bestuurder afsluiten.

Lees meer over deze autoverzekering op onze pagina FBTO

Inshared

inshared

In 2010 is de verzekeraar Inshared in het leven geroepen. Deze verzekeraar biedt diverse schadeverzekeringen aan onder de vleugels van de Achmea Groep. Kies je voor een autoverzekering bij Inshared, dan heb je de keuze uit vier verschillende basisverzekeringen: de WA-, WA Beperkte Casco, WA Beperkt Casco Extra en All Risk variant. De All Risk variant vergoed naast schade aan anderen bijvoorbeeld ook schade aan je eigen auto. Ten slotte kan je in aanvulling op de basisverzekering verschillende aanvullende verzekeringen afsluiten. Bijvoorbeeld een bandelbundel, waarmee je bij een lekke band een gratis reparatie krijgt en nieuwe band indien deze nog geen 2 jaar oud is.

Lees meer over deze autoverzekering op onze pagina Inshared

OHRA

De verzekeraar OHRA maakt onderdeel uit van de Nationale Nederlanden Groep. Ben je van plan een autoverzekering af te sluiten bij OHRA? Dan kan je kiezen uit 3 basisverzekeringsvarianten. Het betreft de WA, de WA Plus en de All Risk verzekering. Deze basisvarianten kunnen op eenvoudige wijze naar wens worden uitgebreid met aanvullende verzekeringen. Wil je bijvoorbeeld extra dekking voor schade aan inzittenden? Of voor eventuele rechtsbijstand? Deze aanvullende verzekeringen kan je los van elkaar afsluiten bovenop je basisverzekering.

Lees meer over deze autoverzekering op onze pagina OHRA

Univé

De coöperatieve vereniging Univé is een Nederlandse verzekeraar die zijn klanten-leden centraal stelt. De verzekeraar heeft dan ook geen winstoogmerk en verwerkt positieve resultaten in de verbetering van zijn verzekeringsproducten, dienstverlening en een lagere premie. Indien je een autoverzekering afsluit bij Univé, heb je de keuze uit een vijftal basisverzekeringen. Het gaat om de WA, WA+ Beperkt Casco, All Risk Budget, All Risk Plus en ten slotte All Risk Optimaal. Deze varianten kennen een zeer basale tot zeer uitgebreide dekking. Ook kan je bij Univé terecht voor verschillende aanvullende verzekeringen, bijvoorbeeld een inzittendenverzekering.

Lees meer over deze autoverzekering op onze pagina Univé

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897