CZdirect

CZdirect zorgverzekering

Bij CZdirect, onderdeel van de CZ Groep, kan je eenvoudig een voordelige, online zorgverzekering afsluiten. Mede dankzij het ontbreken van een winstoogmerk en het online gemak kan de zorgverzekering van CZdirect tegen een lage premie worden aangeboden. Dit maakt het de ideale zorgverzekering voor jongeren en studenten!

CZDirect zorgpremie overzicht van afgelopen jaren

Zorgverzekeraar CZDirect zorgpremie overzicht
Jaar Natura
2024 €140,50
2023 €128,30
2022 €120,75
2021 €116,95
2020 €109,95

Voordelen CZdirect

  • Voordelige, lage premie
  • Online gemak: alle verzekeringszaken handig online te regelen
  • Betrouwbare service en zorg via zorgverzekeraar CZ

Nadelen CZdirect

  • Je kan alleen kiezen uit een naturapolis: dat betekent dat je voor een volledige vergoeding van zorg alleen bij gecontracteerde zorgverleners terecht kan
  • Minder vergoedingen in de aanvullende zorgverzekeringen in vergelijking tot CZ

Basispakket CZdirect

Je kan bij CZdirect één basiszorgverzekering afsluiten: de naturapolis van CZdirect. Via de naturapolis kan je terecht bij ruim 45.000 zorgverleners door heel Nederland. De zorg bij deze zorgverleners krijg je volledig vergoed. Via afspraken en contracten met deze zorgverleners kan de zorg tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Dit zie je terug in de premie van de basisverzekering. Wil je toch bij een zorgverlener zonder contract een behandeling ondergaan? In dat geval wordt 65% van de rekening vergoed.

De zorgverzekering van CZdirect is volledig online: je regelt al je verzekeringszaken dus via internet. Het gaat om het aanbrengen van wijzigingen aan je zorgverzekering, declaraties, het wijzigen, bekijken of betalen van je eigen risico, het vinden van zorgverleners of checken welke zorg je vergoed krijgt.

Duurzaamheid CZdirect

Op het gebied van duurzaamheid scoort CZdirect een 2,2 op de schaal van 5. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Responsible Investment by Insurance Companies in the Netherlands’, uitgevoerd door het VBDO (Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling). Het beleid wat betreft beleggingen wordt onder de loep genomen en gekeken wordt naar effecten op het milieu, de maatschappij en de mens.

Inloggen CZdirect

Je kan direct bij Mijn CZ inloggen om al je verzekeringszaken voor CZdirect te regelen.

Contactgegevens CZdirect

Contactgegevens CZdirect
Contactgegevens
E-mail Contactformulier
Whatsapp 06-13651950
Twitter @cz_nl
Facebook Facebook.com/ZorgverzekeraarCZ
Telefoonnummer 088 555 77 77 (ma t/m vr van 8.00 – 19.00 uur).

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897