Nationale Nederlanden Reisverzekering

Nationale-Nederlanden

Nationale Nederlanden is onderdeel van de NN-Group die werd opgericht in 1963 en op dit moment actief is in 11 landen. Als financieel dienstverlener bieden zij producten en diensten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten. Nationale-Nederlanden streeft ernaar zich aan te passen aan de veranderende wensen van klanten bij technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Direct naar Nationale Nederlanden

Reisverzekering pakketten van Nationale Nederlanden 2024


Voordelen Nationale Nederlanden

  • Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd
  • Alarmcentrale die 24/7 beschikbaar is
  • Verschillende aanvullende modules waarmee je je verzekering uit kunt breiden

Nadelen Nationale-Nederlanden

  • Niet mogelijk om een kortlopende reisverzekering af te sluiten

Doorlopende verzekering

Het is bij Nationale-Nederlanden enkel mogelijk een doorlopende verzekering af te sluiten. Deze bevat standaard de module Bagage en Hulpverlening. Je bent dan verzekerd tegen het volgende:

  • Schade aan je bagage of verlies of diefstal van bagage
  • Schade aan je vakantieverblijf
  • Verlies of diefstal van geld
  • 24/7 persoonlijke hulpverlening via de NN Alarmcentrale
  • Kosten die je moet maken om naar huis te gaan, omdat je bijvoorbeeld door een verwonding niet zelf meer kunt rijden
  • Kosten die je maakt als je bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt en je naar huis moet bellen

Aanvullende dekkingen

Je kunt ervoor kiezen om je doorlopende reisverzekering uit te breiden met aanvullende modules. Afhankelijk van jouw specifieke (reis)behoeften en situatie kun je 4 verschillende aanvullende dekkingen afsluiten. Op die manier stel je een reisverzekering samen die perfect aansluit op jouw aanstaande reizen. Nationale-Nederlanden biedt de volgende aanvullende modules:

Medische zekerheid

Met deze aanvullende dekking ben je verzekerd voor medische kosten waar je in het buitenland mee te maken kunt krijgen. Het deel van de zorgkosten dat je zorgverzekering niet vergoedt, is met deze module verzekerd. Daarnaast vallen tandheelkundige kosten ook onder deze dekking tot maximaal €500,-. Als je kiest voor de module Medische kosten, krijg je bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval ook uitkering.

Doorlopende annulering

Met deze dekking ben je verzekerd voor het onderbreken, afbreken of annuleren van je reis. Je kunt zelf het verzekerde bedrag kiezen, zo kun je kiezen of je per verzekerde per reis verzekerd wilt zijn voor € 1.500,-, € 2.500,- of € 5.000,-.

Wintersport

Met de aanvullende dekking voor wintersport gelden alle extra modules ook als je op wintersport gaat. Nationale-Nederlanden vergoedt onder andere de kosten van hulpverlening en een gipsvlucht. Ook schade, verlies of diefstal van de wintersportuitrusting wordt vergoed tot maximaal €5000,-.

Pechhulp

Met deze extra dekking ben je verzekerd in het geval pech onderweg. Je ontvangt hulp op het moment dat de autobestuurder iets overkomt of als je auto uitvalt door een mechanisch probleem.

Inloggen bij Mijn NN

Wil je inloggen bij Nationale Nederlanden? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij Nationale-Nederlanden.

Contactgegevens Nationale Nederlanden

Contactgegevens Nationale-Nederlanden

Postadres

Postbus 93604, 2509 AV Den Haag

Telefoon

088 663 06 63

Email

Contactformulier op de website

Reisverzekering afsluiten

Direct naar Nationale Nederlanden

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897