De Internationale Reisverzekering

De Internationale

De Internationale is sinds 2018 actief in Nederland als verzekeringsaanbieder. Deze relatief jonge verzekeringsmaatschappij is opgezet met de visie om via digitalisering de kosten en daarmee de verzekeringspremies te verlagen. Ze streven ernaar goede verzekeringen aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Bij De Internationale kun je diverse verzekeringen afsluiten, waaronder woon-, rechtsbijstand- en reisverzekeringen. Op deze pagina lees je meer over de reisverzekering van De Internationale en de aanvullende dekkingen.

Direct naar De Internationale

Reisverzekering pakketten van De Internationale 2024


Reisverzekeringen van De Internationale

Als je een reis of vakantie boekt, is een reisverzekering niet verplicht, maar wel sterk aan te raden. Met een reisverzekering ben je verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen tijdens je trip. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan in het buitenland. Bij De Internationale heb je de keuze tussen een kortlopende of doorlopende verzekering, met opties voor zowel Europa- als Werelddekking. Bij de doorlopende variant met Europadekking is er ook een ‘Plus’ optie beschikbaar. Hiermee verleng je je maximale reisduur van 60 naar 90 dagen en verhoog je de bagagevergoeding van €5.000,- naar €7.000,-. Ga je voor een doorlopende reisverzekering met werelddekking? Dan zijn deze voordelen standaard onderdeel van je verzekering. Bovendien kun je de verzekering verder aanpassen met diverse aanvullende dekkingen, zodat deze perfect past bij jouw reisbehoeften.

Voordelen De Internationale reisverzekering

  • Je kunt kiezen uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering
  • De premiekosten zijn relatief laag
  • Er zijn verschillende aanvullende dekkingen beschikbaar waarmee je je verzekering kunt uitbreiden

Nadelen De Internationale reisverzekering

  • Er geldt een eigen risico van €60,- per gebeurtenis voor schade aan de bagage
  • Het is alleen mogelijk de reisverzekering online af te sluiten

Kortlopende reisverzekering De Internationale

Een kortlopende reisverzekering is ideaal op het moment dat je niet regelmatig op reis gaat. Deze verzekering sluit je per reis af en biedt dekking tijdens de gehele duur van je reis, of dit nu een weekendje weg of een reis van meerdere weken is. Het is een flexibele optie die je alleen afsluit wanneer je het nodig hebt, zonder dat je te maken krijgt met een jaarlijkse premie. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de dekking van de kortlopende reisverzekering.

Basispakket
Hulpverlening bij ongeval of ziekte Maximaal de kostprijs
Buitengewone kosten – Telefoonkosten met SOS International, kostprijs
– Telefoonkosten overig, max. €250,-
– Extra vervoerskosten, kostprijs
– Extra vervoer- en verblijfskosten in geval van natuurramp, max. €500,-
– Extra vervoerskosten eigen privé auto, €0,25 p/km
– Verblijfskosten per dag per verzekerde, max. €50,-
– Reiskosten die andere verzekerden of één reisgenoot maken om je te bezoeken in het ziekenhuis, max. €250,-
Bagage – Bagage totaal per polis per gebeurtenis, max. €5000,-
– Bagage totaal per polis per verzekerde, max. €2500,-
Eigen risico – €60,- per gebeurtenis voor de kosten van bagage
– €60,- per gebeurtenis voor mobiele apparatuur

Doorlopende reisverzekering De Internationale

Een doorlopende reisverzekering is de perfecte keuze voor iedereen die regelmatig op reis gaat. In plaats van voor elke reis een aparte verzekering af te sluiten, biedt deze verzekering het hele jaar door dekking voor al je reizen. Of je nu meerdere korte trips maakt of een lange zomervakantie plant, je bent continu verzekerd. Dit is niet alleen handig, maar kan op de lange termijn ook voordeliger zijn dan wanneer je meerdere kortlopende reisverzekeringen afsluit. Afhankelijk van het pakket dat je kiest kun je bij De Internationale 60 of 90 dagen verzekerd op reis. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de dekking van de doorlopende reisverzekering.

Basispakket
Hulpverlening bij ongeval of ziekte Maximaal de kostprijs
Buitengewone kosten – Telefoonkosten met SOS International, kostprijs
– Telefoonkosten overig, max. €250,-
– Extra vervoerskosten, kostprijs
– Extra vervoer- en verblijfskosten in geval van natuurramp, max. €500,-
– Extra vervoerskosten eigen privé auto, €0,25 p/km
– Verblijfskosten per dag per verzekerde, max. €50,-
– Verblijfskosten uitval tent per dag per verzekerde, max. €35,-
– Reiskosten die andere verzekerden of één reisgenoot maken om je te bezoeken in het ziekenhuis, max. €250,-
Bagage – Bagage totaal per polis per gebeurtenis, max. €5000,- (Bij EuropaPlus- of Werelddekking: €7000,-)
– Bagage totaal per polis per verzekerde, max. €2500,- (Bij EuropaPlus- of Werelddekking: €3500,-)
Eigen risico – €60,- per gebeurtenis voor de kosten van bagage
– €60,- per gebeurtenis voor mobiele apparatuur

Aanvullend verzekeren bij De Internationale

Bij De Internationale kun je jouw basisreisverzekering uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zodat de reisverzekering perfect is afgestemd op jouw unieke behoeften. Er zijn zes aanvullende verzekeringen beschikbaar.

Medische kosten

Deze dekking vergoedt onvoorziene medische kosten in het buitenland, wanneer je Nederlandse zorgverzekering deze niet dekt. Er is geen limiet, behalve in Australië en de VS (max. €25.000,-). Tandheelkundige kosten zijn wereldwijd gedekt tot €250,- en huisdier medische kosten tot €150,- per jaar. Binnen Nederland is de dekking maximaal €1.000,- voor kosten buiten de basiszorgverzekering.

Ongevallen

Je kunt een aanvullende ongevallendekking toevoegen aan je reisverzekering. Deze dekking biedt bescherming bij blijvende invaliditeit of overlijden. In deze situaties keert de verzekeraar eenmalig een bedrag uit. Voor blijvende invaliditeit is de vergoeding tot €35.000,- en in het geval van overlijden tot €12.500,-.

Wintersport

Met de extra wintersportdekking ben je verzekerd voor alle basisonderdelen van je reisverzekering. Bovendien zijn je wintersportspullen verzekerd tot wel €7.000. Als je door een verzekerde situatie je skipassen, gehuurde skiuitrusting of geplande skilessen niet kunt benutten, ontvang je hiervoor een vergoeding.

Automobilistenhulp

Met de Automobilistenhulpdekking ben je verzekerd van hulp en een vervangend voertuig als je auto of bestuurder uitvalt. Ook bijkomende kosten, zoals die voor openbaar vervoer of het huren van een ander voertuig, worden gedekt. Wat deze verzekering specifiek dekt:

  • Loonkosten langs de weg tot € 125,-.
  • Vervoer naar de dichtstbijzijnde garage tot € 1000,-.
  • Huur van een vervangende auto tot € 2000,-.
  • Dagelijkse verblijfsvergoeding tot € 50,-.

Annulering

Als je plotseling je vakantie moet inkorten of zelfs helemaal niet kunt vertrekken, biedt de aanvullende Annuleringsdekking hier bescherming voor. Per polis is de maximale vergoeding € 6000,- en per verzekerde geldt een limiet van € 1500,-.

Geld

Met deze extra dekking ben je verzekerd voor het cash geld dat je op reis bij je draagt. Bij diefstal of verlies krijg je tot €500,- terug. Er geldt hiervoor wel een eigen risico van €60,- voor elke situatie.

Inloggen bij De Internationale

Wil je inloggen bij De Internationale? Hier vind je de link waarmee klanten kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving bij De Internationale.

Contactgegevens De Internationale

Contactgegevens
Email Contactformulier op de website
Adres Postbus 146, 1700 AC Heerhugowaard

Reisverzekering afsluiten

Direct naar De Internationale

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897