Alle reisverzekeringen

Het is niet altijd even makkelijk om een reisverzekering te kiezen. Er zijn vele verschillende verzekeraars die een reisverzekering aanbieden. Om te weten welke reisverzekering het beste bij jou of je reis past moet je de dekkingen weten en de voor- en nadelen van de reisverzekeraars bekijken. Wij hebben om je te helpen een overzicht van een aantal grote reisverzekeraars met passende aanbod voor studenten samengesteld.

Alle reisverzekeraars

 • SVG Logo ABN AMRO
 • SVG Logo AEGON
 • SVG Logo Allianz
 • SVG Logo ASR
 • SVG Logo Centraal Beheer
 • SVG Logo ABN AMRO
 • SVG Logo FBTO
 • SVG Logo HEMA
 • SVG Logo Inshared
 • SVG Logo LTA
 • SVG Logo Nationale Nederlanden
 • SVG Logo OHRA
 • SVG Logo Unive

ABN AMRO

De Internationale

Je kent ABN AMRO waarschijnlijk als één van de grootste banken van Nederland, maar ze zijn ook een bekende maatschappij in de verzekeringswereld. Je kunt bij hen allerlei soorten verzekeringen afsluiten. Het is bij ABN AMRO mogelijk om een kortlopende en een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Meer informatie op onze pagina over ABN AMRO reisverzekering

AEGON

AEGON is een Nederlands bedrijf dat inmiddels in meer dan 20 landen actief is. Je kunt er vele verschillende verzekeringen afsluiten, zoals een auto-, een inboedel- en een reisverzekering. De AEGON reisverzekering heeft een uitgebreide basisdekking die aan te vullen is met 5 extra dekkingen. Zo stel je zelf je perfecte reisverzekering samen.

Meer informatie op onze pagina over AEGON reisverzekering

Allianz Global Assistance

logo_allianz

Allianz Global Assistance is de marktleider op het gebied van reisverzekeringen. Wanneer je een ervaren en betrouwbare reisverzekeraar zoekt zit je bij Allianz Global Assistance dus goed. Het is mogelijk om een doorlopende reisverzekering voor vakanties af te sluiten, maar Allianz biedt ook een speciale globetrotterverzekering aan voor langere periodes in het buitenland. Ideaal wanneer je op buitenlandse stage of backpacken gaat!

Meer informatie op onze pagina over Allianz Global Assistance reisverzekering

ASR

ASR

ASR behoort tot de grootste verzekeraars van Nederland. ASR biedt een breed scala aan verzekeringen en financiële diensten aan. Je kunt hier zowel een kortlopende als doorlopende verzekering afsluiten.

Meer informatie op onze pagina over ASR reisverzekering

Centraal Beheer Achmea

cb-lo

Centraal Beheer Achmea opereert onder de vleugels van het grote verzekeringsconcern Achmea. De verzekeraar biedt een veelheid aan verzekeringen aan, waaronder twee soorten reisverzekeringen. Voor de fervent reiziger die meerdere keren per jaar op vakantie gaat bestaat de doorlopende reisverzekering. Ga je slechts sporadisch op reis? Dan kan je kiezen voor de tijdelijke, kortlopende reisverzekering.

Meer informatie op onze pagina over Centraal Beheer Achmea reisverzekering

De Internationale

De Internationale

De Internationale is opgericht in 2018 en is een jonkie op de verzekeringsmarkt. Ze hebben de visie om via digitalisering de kosten en daarmee de verzekeringspremies te verlagen. Je kunt bij De Internationale een kortlopende en doorlopende verzekering afsluiten.

Meer informatie op onze pagina over De Internationale reisverzekering

FBTO

Verzekeraar FBTO (Friese Boeren en Tuinders Onderlinge) is onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsaanbieder van Nederland. FBTO biedt allerlei soorten verzekeringen aan. Wanneer je gaat reizen is het mogelijk om een kortlopende en een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je stelt de verzekering verder zelf samen door losse aanvullende modules die je maandelijks aan- en uit kunt zetten.

Meer informatie op onze pagina over FBTO reisverzekering

HEMA

Hema

HEMA staat natuurlijk vooral bekend als warenhuisketen. Tegenwoordig kan je bij HEMA ook diverse soorten verzekeringen afsluiten, waaronder een reisverzekering. De doorlopende reisverzekering van HEMA heeft verschillende voordelen, waaronder gratis dekking voor winter- en onderwatersport.

Meer informatie op onze pagina over HEMA reisverzekering

Inshared

InShared

Inshared is een online verzekeraar en is onderdeel van de Achmea groep. Met hun bijzondere concept onderscheiden ze zich van andere verzekeraars. Wanneer de geclaimde schade lager is dan de in totaal ontvangen premie, wordt het overgebleven geld uitgekeerd naar de klanten.

Meer informatie op onze pagina over Inshared reisverzekering

LTA

LTA

LTA GmbH is van oorsprong een Duitse verzekeraar en is sinds 2022 actief in Nederland. Bij deze verzekeraar kun je zowel een kortlopende, doorlopende als een annuleringsverzekering afsluiten. LTA biedt verschillende dekkingen en aanvullende pakketten aan, waardoor je eenvoudig een reisverzekering op maat kunt samenstellen.

Meer informatie op onze pagina over LTA reisverzekering

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt producten en diensten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten. Je kunt bij hen terecht voor een doorlopende reisverzekering. Deze kun je uitbreiden met aanvullende modules.

Meer informatie op onze pagina over Nationale-Nederlanden reisverzekering

OHRA

OHRA behoort tot de Nationale Nederlanden Groep. Al 80 jaar is OHRA actief in de verzekeringswereld. Naast vele andere verzekeringen kan je bij OHRA ook een reisverzekering afsluiten. Je kunt daarbij kiezen tussen een kortlopende, een doorlopende en een annuleringsverzekering.

Meer informatie op onze pagina over OHRA reisverzekering

Univé

Univé is een coöperatieve organisatie zonder winstoogmerk, waardoor je als klant vaak lid bent van de Univé-vereniging. Je kunt bij de verzekeraar vele soorten verzekeringen afsluiten, van fiets- tot kostbaarhedenverzekering. Voor reizigers biedt Univé de mogelijkheid om een kortlopende en een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je kiest daarbij zelf of het Budget- of het Comfortpakket het beste bij je past.

Meer informatie op onze pagina over Univé reisverzekeringen

Per reisverzekeraar is het volgende te vinden

 • De voor- en nadelen van het afsluiten van een reisverzekering bij de verzekeraar
 • De dekking en de prijs van het basispakket
 • De aanvullende opties die bij de reisverzekering kunnen worden afgesloten
 • Eventuele kortingen en acties voor studenten
 • Extra diensten van de reisverzekeraar
 • Contactgegevens

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897