Print icon

Alle reisverzekeringen

Het is niet altijd even makkelijk om een reisverzekering te kiezen. Er zijn vele verschillende verzekeraars die een reisverzekering aanbieden. Om te weten welke reisverzekering het beste bij jou of je reis past moet je de dekkingen weten en de voor- en nadelen van de reisverzekeraars bekijken. Wij hebben om je te helpen een overzicht van een aantal grote reisverzekeraars met passende aanbod voor studenten samengesteld.

Allianz Global Assistance

logo_allianz

Allianz Global Assistance is de marktleider op het gebied van reisverzekeringen. Wanneer je een ervaren en betrouwbare reisverzekeraar zoekt zit je bij Allianz Global Assistance dus goed. Het is mogelijk om een doorlopende reisverzekering voor vakanties af te sluiten, maar Allianz biedt ook een speciale globetrotterverzekering aan voor langere periodes in het buitenland. Ideaal wanneer je op buitenlandse stage of backpacken gaat!

Direct naar Allianz Global Assistance

Meer informatie op onze pagina over Allianz Global Assistance reisverzekering.

AEGON

AEGON is een Nederlands bedrijf dat inmiddels in meer dan 20 landen actief is. Je kunt er vele verschillende verzekeringen afsluiten, zoals een auto-, een inboedel- en een reisverzekering. De AEGON reisverzekering heeft een uitgebreide basisdekking die aan te vullen is met 5 extra dekkingen. Zo stel je zelf je perfecte reisverzekering samen.