Print icon

Over Ons

Studentenverzekeringen.nl is in 2005 opgericht door een tweetal studenten uit Den Haag om de informatievoorziening omtrent verzekeringen voor studenten en jongeren te verduidelijken en er voor te zorgen dat studenten zelf onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen een goede keuze kunnen maken bij het kiezen van een verzekering.

Uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van studentenverzekeringen

Onze focus was in de begin jaren vooral gericht op zorgverzekeringen. Tegenwoordig is studentenverzekeringen.nl uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van informatievoorziening over alle soorten verzekeringen voor studenten en jongeren.

Teamwork
We werken met een team van meerdere personen dagelijks om alle informatie op de website up-to-date te houden en uit te bereiden. Wanneer we tegen onduidelijke informatie aanlopen m.b.t. een verzekering, dan gaat een van onze experts op dat gebied dit tot de bodem uitzoeken en in heldere / duidelijke bewoording op de website plaatsen.

studentenverzekeringen.nl is 100% onafhankelijk en dus op geen enkele wijze verbonden aan een (hoge-)school, onderwijsinstelling of verzekeraar. Wel werken wij samen met deze partijen om de informatie correct, doelgroep gericht en actueel te houden.

KVK & AFM

Studentenverzekeringen.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 27329130. Het bedrijf achter studentenverzekeringen.nl – Helms Online B.V. neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897

Waar verdienen wij ons geld mee?

studentenverzekeringen.nl krijgt een eenmalige commissie van de verzekeraar als een bezoeker via de verzekeringvergelijker is overgestapt. De vergoeding kan per verzekeraar verschillen. Wij zullen nooit de vergelijk resultaten, dan wel onze informatie hier invloed op laten hebben.
Ons streven is om kwalitatief hoogwaardige informatie aan te bieden aan onze bezoeker. Daarbij proberen wij dit zo uitgebreid mogelijk en in leesbare taal aan te bieden aan onze doelgroep studenten en jongeren.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie?

Je kan ons bereiken via Telefoon, E-mail of WhatsApp.

  • Telefonisch op: 070 2500 660 (wo-vrij 10:00 – 17:00)
  • Mail: info@studentenverzekeringen.nl
  • WhatsApp: 06 24782713 (eerst toevoegen aan je contacten)


Wij proberen altijd binnen 24 uur je vraag te beantwoorden.

Ons team

Het team van studentenverzekeringen.nl

Redactie:

  • N. Helms
  • V. van Brakel
  • L. van Reenen
  • P. van den Beemd