InShared Reisverzekering

InShared

Sinds 2009 is InShared actief als online verzekeraar. De verzekeringsmaatschappij is onderdeel van de Achmea groep en heeft een concept waarmee ze zich onderscheidt van andere verzekeraars: minder schade claimen betekent dat er geld overblijft. En dat geld? Dat krijgen klanten aan het eind van het jaar gewoon terug! Zo word je als klant bij InShared gestimuleerd om voorzichtig te zijn. Of je nu je auto, huis of je vakantie wilt verzekeren, bij InShared zit je goed. Zo ook wanneer je zorgeloos op reis wilt. Bij InShared sluit je eenvoudig een doorlopende reisverzekering af. Op deze pagina vind je meer informatie over de reisverzekering van InShared.

Direct naar InShared

Reisverzekering pakketten van InShared 2024


Voordelen InShared

 • De premie die aan het eind van het jaar overblijft wordt aan het eind van het jaar weer uitgekeerd aan klanten
 • Alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is
 • Eenvoudig alles online regelen: klant worden, verzekeringen afsluiten of stopzetten, gegevens veranderen, een schade claimen en kijken hoe het met de afhandeling gaat
 • Winter- en onderwatersport is standaard onderdeel van de reisverzekering

Nadelen ABN AMRO

 • Niet telefonisch bereikbaar voor vragen over de verzekering
 • Geen kortlopende reisverzekering beschikbaar

InShared reisverzekering

Het afsluiten van een reisverzekering is iets waar je misschien niet direct aan denkt als je je koffer pakt, maar het kan wel ontzettend handig zijn. Hoewel het niet verplicht is, kan het je een hoop stress en kosten besparen als er iets misgaat tijdens je reis. Denk aan onverwachte medische kosten in het buitenland, diefstal van je bagage of annuleringen door onvoorziene omstandigheden. Een reisverzekering geeft je de zekerheid dat je niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Bij InShared kun je een doorlopende reisverzekering afsluiten. Dit is met name voordelig voor iedereen die meerdere keren per jaar op vakantie gaat of weekendjes weg gaat.

Doorlopende reisverzekering

InShared heeft een doorlopende reisverzekering in het assortiment met twee mogelijke dekkingsgebieden. Je kunt kiezen voor een dekking die zich beperkt tot Europa, waarmee je voor alle reizen binnen Europa verzekerd bent. Daarnaast is er een werelddekking, waarmee je, ongeacht je bestemming, verzekerd bent. Beide opties hebben dezelfde basisdekking. Een opvallend kenmerk van de reisverzekering van InShared is dat zowel wintersport als onderwatersport standaard inbegrepen zijn bij de dekking. Met deze doorlopende reisverzekering kun je tot 120 aaneengesloten dagen op reis. De basisdekking van InShared dekt tijdens je vakantie onder meer:

 • Schade aan bagage, zoals een camera of sportuitrusting
 • Hulpverlening bij ziekte, ongelukken of overlijden tijdens je trip
 • Onvoorziene kosten bij ongevallen of ziekte
 • Korte vakanties met overnachting binnen Nederland
 • Onverwacht terug moeten reizen, bijvoorbeeld vanwege het overlijden van een huisgenoot
 • Wintersport en onderwatersport activiteiten

Er is een eigen risico van €100,- van toepassing op medische kosten en schade aan bagage. Bovendien kent de doorlopende reisverzekering van InShared een maximumbedrag dat vergoed wordt voor bepaalde onderdelen. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de maximale vergoedingen.

Maximale vergoeding
Hulpverlening bij ongeval of ziekte Maximaal de kostprijs
Buitengewone kosten, bijvoorbeeld bij opsporing, ongeval of ziekte Maximaal de kostprijs
Onverwacht terugreizen wegens overlijden of levensgevaar van een huisgenoot, of bij schade aan het woonhuis Maximaal de kostprijs
Bagage €2500,-
Geluid- en beeldapparatuur €1250,-
Hobby- en sportuitrusting €1250,-
Sieraden, horloges, boten €250,-
Brillen, zonnebrillen, lenzen €250,-
Bagage die te laat aankomt €125,-
Hulpverlening en onvoorziene kosten tijdens winter- en onderwatersport Maximaal de kostprijs
Uitrusting voor wintersport of onderwatersport 1250,-

Eigen risico

Bij de meeste verzekeringen is er sprake van een eigen risico. Het eigen risico is het eerste deel van de kosten dat je zelf betaalt. De verzekeraar vergoedt na de betaling van het eigen risico de resterende kosten. Bij de reisverzekering van InShared geldt er ook een eigen risico. Dit eigen risico is €100.- per gebeurtenis voor kosten van bagage. In het geval van bagage die te laat aankomt wordt er geen eigen risico in rekening gebracht. Daarnaast geldt er bij de aanvullende dekking voor medische kosten ook een eigen risico van €100.- per gebeurtenis.

Aanvullende dekkingen

Ongeacht of je een doorlopende reisverzekering met werelddekking of Europadekking afsluit, kun je je verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen. Afhankelijk van jouw specifieke situatie en behoeften kun je bij InShared 3 verschillende aanvullende dekkingen afsluiten.

Medische kosten

Deze extra dekking zorgt ervoor dat je verzekerd bent voor onvoorziene medische uitgaven. Het is een toevoeging aan je Nederlandse zorgverzekering, wat betekent dat InShared alleen kosten vergoedt als je eigen zorgverzekering de kosten niet of slechts gedeeltelijk dekt. Zowel medische als tandheelkundige kosten vallen hieronder. Voor tandheelkundige kosten geldt een maximumvergoeding van € 750,-.

Voertuighulp Europa

Mocht je vervoermiddel onverhoopt uitvallen tijdens je reis binnen Europa, dan biedt deze dekking uitkomst. InShared dekt in dat geval de kosten voor vervoer naar je bestemming of terug naar huis, reparaties, een vervangend vervoermiddel en eventuele extra verblijfskosten. De maximale vergoedingen binnen deze dekking vind je in de polisvoorwaarden.

Annulerings­verzekering

Deze dekking beschermt je tegen de financiële gevolgen van een onverwachte annulering van je reis. Moet je je reis vroegtijdig beëindigen? Dan worden de niet-gebruikte reisdagen vergoed. Dit is van toepassing als je bijvoorbeeld plotseling naar huis moet, in het ziekenhuis belandt of als je reisgenoot de reis moet staken en jij daardoor ook genoodzaakt bent eerder te vertrekken. In veel van deze situaties kun je rekenen op een vergoeding. Annuleringskosten worden vergoed tot een maximum van € 2.000,-.

Wat is niet verzekerd?

De doorlopende reisverzekering biedt niet in elke situatie dekking. Er is een aantal situaties dat nooit vergoed wordt. Zo ben je niet verzekerd in de volgende gevallen:

 • Schade die veroorzaakt is door het gebruik van alcohol of drugs
 • Door opzet of roekeloosheid
 • Schade die is ontstaan bij het plegen van een misdrijf
 • Schade op een bestemming die een negatief reisadvies heeft gekregen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken
 • Schade veroorzaakt tijdens het uitoefenen van gevaarlijke sporten, zoals deltavliegen of parachutespringen
 • Schade aan mobiele elektronica

Contactgegevens InShared

Contactgegevens InShared

Adres

Leusderend 56, 3832 RC Leusden

Email

Contactformulier via de website

Reisverzekering afsluiten

InShared

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897