Independer

Independer is zelf geen zorgverzekeraar, maar wel een van de bekendste sites om een verzekering af te sluiten. Voor zowel jongeren, studenten als volwassenen. Bij Independer kun je eenvoudig alle zorgverzekeraars vergelijken en bekijken welke verzekering het beste is voor jouw situatie.

Alle zorgverzekeringen vergelijken?

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken

Voordelen Independer

  • Je kunt eenvoudig alle zorgverzekeraars met elkaar vergelijken.
  • Je krijgt een gratis tandongevallen-verzekering.

Nadelen Independer voor studenten

  • Independer is zelf geen verzekeraar, maar alleen een vergelijkingssite.
  • Independer is er voor iedereen en dus niet speciaal gericht op studenten.

Geschiedenis van Independer

Independer is in 1999 opgericht en inmiddels alweer meer dan 20 jaar oud. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een groot informatie- en vergelijkingsplatform op het gebied van verzekeringen. Independer maakte onderdeel uit van Achmea, maar sinds 2018 is het bedrijf in handen van DPG Media. Dit maakt het bedrijf nog meer onafhankelijk nu het op geen enkele wijze meer verbonden is aan een verzekeraar.

Extra diensten Independer

Naast het feit dat je op Independer met allerlei verschillende gegevens kunt bekijken welke zorgverzekering nu echt het best past bij jouw persoonlijke situatie, zorgt Independer ook voor extra’s. Zo krijg je wanneer je een zorgverzekering afsluit via Independer een gratis tandongevallen-verzekering. Hierdoor ben je gratis verzekerd voor tandartskosten na een eventueel ongeval.

Kortingen bij Independer

Een zorgverzekering afsluiten via Independer is niet alleen makkelijk omdat je eenvoudig alle verzekeraars met elkaar kunt vergelijken, vaak is het ook nog voordelig omdat je via Independer kortingen krijgt. Deze kortingen op zorgverzekeringen liggen vaak tussen de 5 en 10%, maar er zitten ook kortingen tussen van maar liefst 25%. Dit maakt verzekeringen online vergelijken via Independer extra aantrekkelijk.

Contactgegevens

Contactgegevens Independer
Contactgegevens
E-mail Contactformulier
Telefoonnummer 035 – 626 55 44

Alle zorgverzekeringen vergelijken?

Alle studenten zorgverzekeringen vergelijken

Waar ben je naar op zoek...

Over ons

Studentenverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897